Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ Η “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ O.T.A ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.”

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ Η “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ O.T.A ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.”

https://evdimos.gr

Διοικητικό Συμβούλιο

Η Εταιρεία διοικείται από τη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) και το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.), το οποίο είναι 7μελές, εκλεγμένο από τη Γ.Σ. Η Γ.Σ. των μετόχων είναι το ανώτατο όργανο της εταιρείας και μπορεί να αποφασίζει για κάθε θέμα που αφορά την εταιρεία, εκτός από εκείνα που κατά το Νόμο ή το Καταστατικό αποφασίζονται από το Δ.Σ. Οι αποφάσεις της δεσμεύουν όλους τους μετόχους, ακόμη και αυτούς οι οποίοι απουσιάζουν ή διαφωνούν. Η θητεία των μελών του Δ.Σ. είναι πενταετής. Το Δ.Σ. μετά την εκλογή του συγκροτείται σε σώμα και εκλέγει μεταξύ των μελών του, τον Πρόεδρο και 1 Αντιπρόεδρο.  Καθορίζει από τα μέλη του τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Η εταιρεία εκπροσωπείται σε κάθε δημόσια, δικαστική ή άλλη αρχή και προς τρίτους από το Δ.Σ., το οποίο δικαιούται με ειδική απόφασή του να αναθέτει την ενάσκηση των δικαιωμάτων του σε σχέση με την εκπροσώπηση και διαχείριση της εταιρείας, σε ένα ή περισσότερα μέλη του ή σε υπαλλήλους της εταιρείας.

Επίσης το Δ.Σ. μπορεί να αναθέτει το σύνολο ή ορισμένες από τις αρμοδιότητές του, καθώς και την εκπροσώπηση της Εταιρείας και τη δέσμευσή της, με υπογραφή υπό την εταιρική επωνυμία, σε ένα ή περισσότερα πρόσωπα, μέλη του Δ.Σ. ή μη.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος

Σωφρόνης Γεώργιος, π. Δήμαρχος Σαρωνικού

Αντιπρόεδροι:

Δημητρίου Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δ.Π.Θ.

Διευθύνων Σύμβουλος:

Τατούλη Παρασκευή, Νομικός με ειδίκευση στην περιφερειακή Ανάπτυξη/ Εκτελεστικό Μέλος

Μέλη:

Λουκάς Δημήτριος , Δήμαρχος  Λαυρίου

Μπουρνούς Ευάγγελος, Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

Ραβιόλος Ελευθέριος, Δήμαρχος Καρύστου

Τσίρκας Στέργιος, Δήμαρχος Μαραθώνα

 

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Από το πρακτικό της με αριθμό

8/13-5-2020 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Περί λήψης απόφασης για (α) την έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τους Δήμους Καρύστου, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα και Ραφήνας- Πικερμίου (β) τη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατ’ άρθρο 2 του ν. 4674/2020 (γ) την έγκριση του σχεδίου Καταστατικού του Αναπτυξιακού Οργανισμού (δ) την έγκριση εγγραφής στον προϋπολογισμό ποσού για τη συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνα στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας (ε) την παροχή εξουσιοδότησης στον Δήμαρχο για τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες και για την εφεξής εκπροσώπηση και (στ) την παροχή εξουσιοδότησης σε Δικηγόρο για τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες (καταχώρηση στο Γ.Ε.ΜΗ., έκδοση ΑΦΜ κλπ.).

ΩΩΗ8ΩΛΜ-Γ9Η-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΕΥΔΗΜΟΥ

 

 

One comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.